Viceroy Central Park Hotel New York

Viceroy roomhttps://www.viceroyhotelsandresorts.com/en/newyork

I asfalt jungelen på Manhattan flommer det over av hoteller å velge mellom. Å finne et budsjett vennlig hotell er nesten umulig, og Viceroy er dessverre ikke i budsjett kategorien. Viceroy Central Park er et fem stjerners hotell med perfekt beliggenhet to kvartaler sør for Central Park og et steinkast fra den glamorøse shoppingen på 57th street og 5th avenue.  Hotellets innredning minner om en svunnen tid, med 60-talls inspirert interiør, eksotisk tre, skinn og messing detaljer. Rommene har store vinduer med utsikt over  Central Park eller byen, deilig king-size seng og nydelig marmor bad.

Ved siden av lobbyen i første etasje finner du hotellets restaurant, Kingside, hvor du kan innta frokosten, og i 29. etasje en kul tak bar hvor du kan slappe av med en drink, etter all sightseeingen og shoppingen. Får du ikke nok trim i Central Park eller gatelangs på Manhattan, har Viceroy også døgnåpent trimrom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHar du lyst å unne deg noe ekstra, nostalgisk atmosfære, bo i nærheten av Central Park og shopping på 5th avenue, kan jeg anbefale dette hotellet.

Vi bodde her i fjor høst i en Park View Suite med separat soverom og stue, og utsikt over Central Park. Dette var ungenes første tur til New York og vi klasket til på et bra tilbud gjennom Secret Escapes. Vi digget hotellet og beliggenheten som er perfekt for shopping, turer i parken og museums besøk. Vi kommer gjerne tilbake hit.

Link til hotellet: Viceroy Hotel New York