Afternoon tea at Brown’s Hotel in London

If you would like to get a taste of the Victorian England, try the English Tea Room at the elegant Brown’s Hotel in Mayfair. Queen Victoria loved to drink her tea here, Agatha Christie was a regular visitor and she based her book ‘At Bertram’s Hotel’ on Brown’s.

Har du lyst å drømme deg bort i England’s Viktoriatid, ta turen innom “The English Tea Room” på Brown’s Hotell i Mayfair. “Afternoon tea” er legendarisk ved dette flotte fem stjerners hotellet. Dronning Victoria drakk sin te her, Agatha Christie vanket regelmessig her, og det sies at hun baserte sin bok “At Bertram’s Hotel” på Brown’s hotell.

The English Tea Room is a perfect setting to enjoy your choice of tea, sandwiches, freshly baked scones, Brown’s home-made jams and clotted cream, and a selection of cakes and delicate pastries. Enjoy your  tea from fine Wedgwood porcelain and relax in front of the fire place to the sounds of the piano.

Det elegante “English Tea Room” med mørkt panel på veggene, flotte peiser, flygel og Wedgewood servise, gir en følelsen av å være i et herskapshus ute på den engelske landsbygda.
Du kan velge mellom tradisjonell te og “tea-tox healthy” te med eller uten champagne. Tea-tox er sukker og gluten fri. Den tradisjonelle teen består av et utvalg av te, smørbrød, nybakte scones med “clotted cream” og Brown’s hjemmelaget syltetøy, og kaker. 

Brown’s offer you unlimited refills, so be sure to be hungry when you arrive.

Alt smaker utsøkt og en får påfyll av alt en måtte ønske av smørbrød og kaker. Servicen er førsteklasses og atmosfæren likeså. Det kan være lurt å bestille bord på forhånd for her er det mange som ønsker å nyte sin te.

Thank you for reading!